Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähkö

Aurinkosähköjärjestelmien suunnittelussa tulee ottaa huomioon useita eri asioita jotka ovat kokonaisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Paras tapa saada selville minkälainen paketti olisi itselle sopivin, on kutsua ammattilainen paikalle. Suunnittelukäynti ei maksa mitään eikä sido asiakasta mihinkään.

Ota luonnon oma energia talteen

Aurinkopaneeleilla tuotat puhdasta, päästötöntä energiaa. Aurinkoenergia on ehtymätön luonnonvara. Suomen ilmasto sopii hyvin aurinkosähkön tuotantoon. Paneelit tuottavat sähköä sitä paremmin, mitä viileämpi ilma on. Pitkinä, valoisina kesäpäivinä aurinkoenergiaa syntyy, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Noin puolet aurinkopaneelien tuotannosta muodostuu hajasäteilystä, esimerkiksi pilvisellä säällä.

Jos aurinkosähköä tulee yli oman tarpeen, ylimääräisen sähkön voi myydä sähköyhtiölle. Sähkön käyttö omaan tarpeeseen on kannattavampaa kuin sen syöttö jakeluverkkoon. Myydystä sähköstä saa kuitenkin kunnollisen korvauksen, kun käyttää Scanoffice Aurinkopartnereiden verkkoakkua.

Scanoffice Premium – Kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat valmiita paketteja, joihin sisältyy kaikki aurinkovoimalan rakentamiseen tarvittavat komponentit, aina kattokiinnikkeitä myöten. Yli 70 kokoonpanon valikoimistamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan järjestelmän, oli kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki, tai vaikka liikerakennus.

Aurinkosähköjärjestelmä toimii 3-vaiheisesti, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki aurinkovoimalan tuottama sähkö voidaan hyödyntää kiinteistön sähkönkulutuksessa. Ylimääräinen sähkö, jota ei tarvita kiinteistön sähkönkulutukseen, myydään suoraan sähköverkkoon.

Täydellinen aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

  • Aurinkopaneelit
  • Invertteri
  • Kattokiinnitysjärjestelmä
  • Turvakytkin
  • Tarvittavat kaapelit ja liittimet

Järjestelmän asentamisesta vastaa Energiset asennuspalvelu.