Ilmalämpöpumppu mallistoomme kuuluu laaja valikoima huippumerkkejä.

Fujitsu, General, Fuji Electric, Kaisai, Mitsubishi Electric, Gree, LG, Samsung, Mitsubishi Heavy Industries, Innova, Hitachi, Panasonic, Midea, Argo, Bosch ja Technibel.

Asennamme ja huollamme myös muita merkkejä.

Toteutamme huippulaadukkaat Fujitsu Ilma-vesilämpöpumppu ratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin.

Voit valita laajasta valikoimastamme järjestelmän joka voidaan kytkeä vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle kuten esimerkiksi öljylämmityksen. Tai vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa kokonaan uuden lämmitysjärjestelmän esimerkiksi hybridivaraajalla johon voi halutessaan lisätä vaikkapa aurinkokeräimet tai minkä tahansa vesikiertoisen lämmönlähteen.

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten.
Aurinkosähköjärjestelmien suunnittelussa tulee ottaa huomioon useita eri asioita jotka ovat kokonaisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Paras tapa saada selville minkälainen paketti olisi itselle sopivin, on kutsua ammattilainen paikalle. Suunnittelukäynti ei maksa mitään eikä sido asiakasta mihinkään.

JPK POWER OY

JPK Power on luotettava ja ammattitaitoinen lämpöpumppujen asennusliike. Yhtiömme on aloittanut toimintansa vuonna 2004. Toimintaamme on kuulunut rakennusalan palvelut, ilmalämpöpumppujen, ilmavesilämpöpumppujen sekä aurinkosähköjärjestelmien myynti, asennus ja huolto. Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla sekä Länsi-Uudellamaalla. Edustamme useita eri lämpöpumppumerkkejä ja asennamme sekä huollamme kaikkien merkkien lämpöpumppuja. Olemme useiden eri maahantuojien valtuuttama myynti/huoltoliike.
Meillä on uuden säädöksen 452/2009 mukaiset kylmäaineluvat. Kylmäpätevyys lupanumero 4856/91/2012

Ota yhteyttä!

Jussa Kärkkäinen
energiset@gmail.com
+358 44 4401009
Asennus

Järjestelmien asennukset nopeasti, turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Huolto

Monipuoliset laitehuollot ammattitaidolla.

Suunnittelu

Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen on ilmaista eikä se sido asiakasta mihinkään.

Takuu

Tutustu takuisiimme ja takuuehtoihimme.

Asiakaspalautteet

Tilasin asuntooni ilmalämpöpumpun Energiset Asennuspalvelulta 12 vuotta sitten. Asennus sujui kovasta pakkasesta huolimatta nopeasti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Koska olin erittäin tyytyväinen ilmalämpöpumpun tuottamaan energian säästöön, päätin tilata myös toisen ilmalämpöpumpun, joka asennettiin autotalliin. Suosittelen lämpimästi kaikille, Energiset Asennuspalvelulla on paras hinta/laatusuhde ja ammattitaitoinen palvelu.

Sauli Heikkinen, Lohja


Asiakkaana jo vuodesta 2009 lähtien

Alkujaan hommasin lämpöpumpun helpottamaan kesän helteitä ja nukkumista. Mahtavaa miten unen laatu parani ilmastoinnin ansiosta, kaksi kerroksinen rivitalo ja tietysti lämpö nousee yläkertaan makuuhuoneeseen. Kannattava investointi, vaan lisäksi tuli myös hyöty lämmittämiseen talvella. Sähkölämmitteisessä asunnossa lämmityskulut pienenivät .

Harri Suomela, Nummela

Terveisin erittäin tyytyväinen asiakas

Vuonna 2009 hankitut kaksi ilmalämpöpumppua ovat hoitaneet pääosin omakotitalomme lämmityksen. Ovat olleet toimintavarmoja ja kestäviä.

Markku ja Jaana Saarinen, Lohja

Terveisin erittäin tyytyväinen asiakas

Meille asennettiin tänne Siuntioon ilmalämpöpumppu yli 14 vuotta sitten. Se on toiminut erittäin luotettavasti. Pienet huoltotarpeet on Jussa hoitanut ammattimaisesti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ilmalämpöpumppuumme, varsinkin kuumina kesinä, jolloin sisäilman on saanut viilennettyä miellyttäväksi. Laite on toiminut moitteettomasti. Vaihdoimme tammikuussa v. 2021 vanhan öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun, Muutostyöt ja uuden laitteen asennus sujuivat nopeasti ja mutkattomasti. Lämpöä ja lämmintä vettä on riittänyt, vaikka pakkasta on ollut jopa 26 astetta. Sisätiloissa on ollut tasainen +22 asteen lämpötila.

Vuonna 2009 hankitut kaksi ilmalämpöpumppua ovat hoitaneet pääosin omakotitalomme lämmityksen. Ovat olleet toimintavarmoja ja kestäviä.

Riitta ja Lassi Peurakoski, Siuntio

Todella tyytyväinen asiakas

2015 tehtiin vanhaan rintamamiestaloon isompi remontti, kellarikerrokseen laitettiin vesikiertoinen lattialämmitys ja lämpökoneeksi valittiin Fujitsun Waterstage ilma-vesilämpöpumppu ja samalla yläkertaan Fujitsun ilmalämpöpumppu. Jussa Kärkkäinen myi ja asensi laitteet huippu ammattitaidolla, sovitut aikataulut piti 100% ja homma tuli kerralla kuntoon. Tämän jälkeen laitettiin 2019 keskikerrokseen Fujitsun ilmalämpöpumppu, vanhan ja väsyneen tilalle. Vuonna 2020 yläkerran ilmalämpöpumppu lakkasi toimimasta, Jussa ja Fujitsu korjasi pumpun takuutyönä. Suosittelen tämän yrityksen palveluja.

Jyri Rodas, Lohja

Terveisin erittäin tyytyväinen asiakas

Upeaa kuinka paljon mökkikausi piteni, kun saatiin wifi-ohjattu ilmalämpöpumppu asennettuna mökille. Mökin lämpöä voi kätevästi säädellä kotoa käsin matkapuhelimella ja perjantain kohokohta onkin kun voi nostaa lämmöt viikonloppua varten ylös 🙂

Toni Sainio, Karjalohja

Tyytyväinen asiakas jo 15 vuoden ajalta